Időpont: 2017.12.20. szerda 18 óra 15 perctől 20 óra 15 percig

Helyszín: MAGNET közösségi ház Budapest, Andrássy út 98. Boróka terem

 

Ezen az estén lehetőséged nyílik átélni az életed csodálatosságát. Hasonlóan ahhoz, mint mikor kisgyermekként vártad a karácsonyt, örömtelien izgultál, kíváncsian vágytad a várva várt napot, a pillanatot, amikor megtudhatod, mit is hoz Neked a Jézuska.

Ha így tudnál élni most is, minden pillanatodban, ha minden napod, minden perced ilyen csodálatos érzésekkel telítődne, akkor az öröm, a ragyogás, a boldogság és a játék világában tudnád magadat.

Lehetne így is élni?

Az este során imaginációs gyakorlatokat végzünk, és tanításokat adok át, így a mindennapjaidban megtudod majd szüntetni a zaklatottságodat. Megtapasztalod az önmagadra figyelés csodáját és varázsát. Lehetőségeket mutatok arra vonatkozóan, hogy mi mindent tehetsz magadért, a saját életed minőségéért.

  • Kezdésként ráhangolódó gyakorlatot végzünk, hogy magasabb rezgésszintre kerüljél.
  • Az est további részében kérdéseket teszek fel Neked, melyek segítenek felismerni, hogy melyek azok az életesemények, amelyek kibillentenek és mélyre húznak. Szomorúvá, idegessé, fásulttá, aggódóvá, türelmetlenné, elkeseredetté,….. válsz általuk.
  • Tanításokat adok át arra vonatkozóan, mit tudsz tenni azért, hogy megőrizd nyugalmadat, békédet, örömödet,….
  • Vezetett imaginációs gyakorlattal oldani fogunk egy benned lévő blokkot, amely visszatart az öröm, a felszabadultság megélésétől.

Az est befejező részében ajándékot adok át, amely – egy – a Te kérésedre programozott hegyikristály. További lehetőségként két féle tarot kártyából tudsz kártyát húzni.

 

Jelentkezés szükséges !

A programra a férőhelyek száma korlátozott ( maximum 12 fő ), a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudom elfogadni.

Telefon: 06-70-420-20-79

Email: forraskutkincsei@gmail.com

Sok szeretettel várom mindazokat, akiket a gondviselés angyalai hozzám vezetnek.